NUMMER: 1 PROVIEW BEELDSTUDIO - FOTOSTUDIO - Fotografie voor bedrijven en instellingen, analoge en digitale fotostudio
 
  Home
Portfolio
- packshots
- reclame
- architectuur
- bedrijfsreportages
- modellen
- voor uw website

Over Proview
De Studio
- Studiofoto's
Fred Maarhuis
Contact
GoogleMaps

De Fotostudio van Proview beeldstudio

Proview is al 25 jaar gespecialiseerd in fotografie. 8 jaar geleden is daar de digitale fotografie bij gekomen. Proview heeft 'natuurlijk' een professionele studio die aan alle mogelijke fotografische wensen voldoet. Denk hierbij aan professionele fotoapparatuur (zowel analoog als digitaal), 18.000 Wattseconde aan flitslicht om de grootste decors uit te lichten, en computerappatuur met de laatste versies software.

De studio heeft een rondwand van 7,5 meter breed, 12 meter lang en 4,5 meter hoog geschikt voor het vrijstaand fotograferen van objecten.
Om objecten gelijkmatig te kunnen uitlichten bevinden zich aan het plafond twee grote flexibele softboxen en is er een derde grote verplaatsbare softbox. Het uitlichten van details gebeurt met een breed scala aan spots en kleinere softboxen.
Kleinere objecten, al dan niet vrijstaand, worden gefotografeerd op een kleine rondwand waar ook verlichting van onderen mogelijk is. Een derde mogelijkheid is het fotograferen met behulp van achtergrondpapier welke ook op locatie te gebruiken is. Om ook grote objecten gemakkelijk op de studiovloer te krijgen heeft de studio een deur van 3 x 3 meter.

Fotograferen op locatie
Fotograferen bij u of op een andere locatie is uiteraard ook mogelijk. Dit gebeurt zelfs in toenemende mate. Er wordt in dat geval een complete studio opgebouwd of er wordt gefotografeerd, eventueel met extra licht, in een bestaande situatie.

Klik hier voor een impressie van de studio. Voorbeeldfotoĺs kunt bekijken door hiernaast te klikken of op de fototjes hieronder.

Een vrijblijvende offerte? Bel dan naar Proview en laat u verrassen.

 
 
  fotostudio  
© 2007 Proview Beeldstudio - Ontwerp en realisatie: www.martindegroot.nl
Proview beeldstudio, een fotostudio in Zutphen, weet wat klanten doet besluiten voor ˙w producten te kiezen. Deze manier past ook binnen uw budget en werkwijze. Effectief communiceren begint in dit geval met een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek, waarin veel interessante mogelijkheden voor u aan de orde komen.
Fotografie, fotostudio, productfoto, productfotografie, packshots, modellen, reclamefotografie, bedrijfsreportages, Zutphen, Fred Maarhuis, marsweg.