NUMMER: 1 PROVIEW BEELDSTUDIO - FREDMAARHUIS - Fotografie voor bedrijven en instellingen, analoge en digitale fotostudio
 
  Home
Portfolio
- packshots
- reclame
- architectuur
- bedrijfsreportages
- modellen
- voor uw website

Over Proview
De Studio
- Studiofoto's
Fred Maarhuis
Contact
GoogleMaps

Fred Maarhuis

Fred Maarhuis

1984 afgestudeerd op de MTS voor fotografie en fotonica Den Haag, tegenwoordig een onderdeel van de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten. Vanaf die tijd actief werkzaam als reclamefotograaf. Eerst in loondienst maar al snel met een eigen fotostudio.

In de loop van de jaren heb ik ervaring opgebouwd met het fotograferen van de meest uiteenlopende opjecten. Variėrend van miniscuul kleine medische instrumenten tot en met de grootste landbouwwerktuigen die maar net de studio in konden. In die tijd heb ik duizenden foto's gemaakt die zijn weg vonden in alle vormen van drukwerk, posters, enorme billboards en uiteraard digitale media.

Het is en blijft nog steeds een prachtig beroep. Ook omdat het vak zich nog steeds verder ontwikkelt. De digitale techniek heeft de mogelijkheden van fotografie nog veel verder uitgebreid.

Van die ervaring en mogelijkheden kunt u ook gebruik maken.

Met vriendelijke groet,
Fred Maarhuis
Proview Beeldstudio

 
 
  fredmaarhuis  
© 2007 Proview Beeldstudio - Ontwerp en realisatie: www.martindegroot.nl
Proview beeldstudio, een fotostudio in Zutphen, weet wat klanten doet besluiten voor św producten te kiezen. Deze manier past ook binnen uw budget en werkwijze. Effectief communiceren begint in dit geval met een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek, waarin veel interessante mogelijkheden voor u aan de orde komen.
Fotografie, fotostudio, productfoto, productfotografie, packshots, modellen, reclamefotografie, bedrijfsreportages, Zutphen, Fred Maarhuis, marsweg.