NUMMER: 1 PROVIEW BEELDSTUDIO - WEBFOTOGRAFIE - Fotografie voor bedrijven en instellingen, analoge en digitale fotostudio
 
  Home
Portfolio
- packshots
- reclame
- architectuur
- bedrijfsreportages
- modellen
- voor uw website

Over Proview
De Studio
- Studiofoto's
Fred Maarhuis
Contact
GoogleMaps

Het beeld in uw webwinkel

... Beleving, lifestyle en plezier vormen de basis voor bezoek en aankoop. Ruim 70 procent van de ondervraagden geeft aan dat een winkel meer klandizie zou trekken als er meer aandacht zou komen voor zaken als sfeer en presentatie. De merkbeleving is nog steeds belangrijk, maar ondergeschikt aan de uitstraling van de winkel. ...
uit: Tijdschrift voor Marketing online.

De eerste kennismaking met uw bedrijf verloopt vandaag de dag via uw internetsite! Zorg er dan voor dat die consument bij die eerste kennismaking aangenaam verrast wordt! Goede fotografie prikkelt meer dan pakkende teksten. Bij een goed beeld blijven mensen langer op uw site, en de eerste 5 seconden zijn bepalend of iemand blijft kijken of doorgaat naar een andere site.

De keuze of een consument via uw website uw product koopt gebeurt voor het belangrijkste deel op basis van het plaatje. Dat een fraai beeld van uw produkt de verkoop stimuleert moge duidelijk zijn.
De techniek voor een goede foto in uw website is heel anders dan een foto voor drukwerk. Het product lijkt scherper, helderder, alsof het van het scherm afkomt. Wij beheersen die techniek tot in de puntjes.


           

Klik eens op een plaatje ...

 
 
  webfotografie  
© 2007 Proview Beeldstudio - Ontwerp en realisatie: www.martindegroot.nl
Proview beeldstudio, een fotostudio in Zutphen, weet wat klanten doet besluiten voor św producten te kiezen. Deze manier past ook binnen uw budget en werkwijze. Effectief communiceren begint in dit geval met een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek, waarin veel interessante mogelijkheden voor u aan de orde komen.
Fotografie, fotostudio, productfoto, productfotografie, packshots, modellen, reclamefotografie, bedrijfsreportages, Zutphen, Fred Maarhuis, marsweg.