NUMMER: 1 PROVIEW BEELDSTUDIO - HOME - Fotografie voor bedrijven en instellingen, analoge en digitale fotostudio
 
  Home
Portfolio
- packshots
- reclame
- architectuur
- bedrijfsreportages
- modellen
- voor uw website

Over Proview
De Studio
- Studiofoto's
Fred Maarhuis
Contact
GoogleMaps

Iedereen Kan Fotograferen !

Fotografie en beeldbewerking spelen een prominente rol in vrijwel alle media. Mensen denken meer en meer in beelden; het beeld is alles bepalend geworden. Lifestyle en beleving van de consument spelen zich af op het netvlies.

Sinds de komst van de digitale camera worden er heel wat plaatjes geschoten. Ja, er wordt meer gefotografeerd dan ooit tevoren. De digitale fotografie heeft voor reclame- en productfoto's niets veranderd; het is echt een hooggespecialiseerd beroep. Het gebeurt nog regelmatig dat dure artikelen worden aangeprezen met behulp van onduidelijke amateurfoto's, en dat is jammer ... voor u. Alleen de in productfotografie gespecialiseerde vakfotograaf, weet precies hoe hij uw producten er goed kan laten uitzien.
Bovendien is uw amateurcamera, (ongeacht het aantal megapixels) natuurlijk geen partij voor onze peperdure vakapparatuur. Nog belangrijker is de professionele uitlichting. Proview is een fotostudio met veel apparatuur, van puntspot tot grote vlakverlichting, waarbij de lichtkleur perfect uitgebalanceerd is.

Als u foto's wilt gebruiken voor drukwerk, komt daar nog professioneel colormanagement bij waardoor u bespaart op de kosten van extra drukproeven.

dus ...

Neem snel contact met ons op!

Bel: 0575 - 51 83 38

e-mail: info@proview.nl

Proview, de fotostudio voor professionele fotografie.
 
 
  home  
© 2007 Proview Beeldstudio - Ontwerp en realisatie: www.martindegroot.nl
Proview beeldstudio, een fotostudio in Zutphen, weet wat klanten doet besluiten voor w producten te kiezen. Deze manier past ook binnen uw budget en werkwijze. Effectief communiceren begint in dit geval met een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek, waarin veel interessante mogelijkheden voor u aan de orde komen.
Fotografie, fotostudio, productfoto, productfotografie, packshots, modellen, reclamefotografie, bedrijfsreportages, Zutphen, Fred Maarhuis, marsweg.